Savršen i ukusan, zato trk u kuhinju jer vam neće trebati mnogo vremena.
Sastojci za koru:
- 5 jaja
- 5 kašika brašna
- 2 kašike kisele pavlake
- 1 prašak za pecivo
- 2 kašike ulja
- 1/2 kašičice soli
- 2 kašike ajvara
Sastojci za fil:
- 2 paštete od tunjevine
- 3 veća kisela krastavčića
- 3 komada suvog paradajza
- 1 sveža paprika
Priprema:
Izmutite belanca pa polako dodajte ostale sastojke i žumanca. Smesu izlijte na pleh, na papir za pečenje i pecite u zagrejanoj rerni na 180 stepeni oko desetak minuta. Gotov rolat urolajte u vlažnu krpu sa papirom za pečenje i ohladite. Za fil pomešajte paštetu sa seckanim krastavčićima, paradajzom i paprikom i nafilujte rolat. Prijatno!
add a comment