Dnevni horoskop za utorak 15. oktobar
Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 15. oktobar

Ovan – Dnevni horoskop za utorak 15. oktobar

Dnevni horoskop za utorak 15. oktobar

Posao: Sa jednim od svojih najjačih aduta radnom energijom, ne bi trebalo da imate nikakvih problema ovog dana, eventualno pokušajte da smanjite forsiranje tempa koji ostatak poslovnog okruženja nije u stanju da isprati.
Ljubav: Potrudite se da vam posao ne bude danas glavna preokupacija. Iznenadite dragu osobu nekim sitnim znakom pažnje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

Bik

Posao: Koliko god vam se činilo da je nemoguće promijeniti neke situacije, promjene dolaze i to brže nego što ste mislili.
Ljubav: Na ljubavnom planu danas su moguće iznenadne komplikacije, stoga pokušajte da napravite ustupak dragoj osobi i tako svedete štetu na minimum.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

 

 

Blizanci

Posao: Sve će se odvijati u nekom promjenljivom ritmu, sporo – brzo, naprijed-nazad, što će zahtjevati od vas uključenost i preciznost.
Ljubav: Zbog vašeg pretjeranog analiziranja i preispitivanja svega i svake situacije, možete gomilati stvari u sebi, a onda neka sitnica može da pokrene bijes koji završava ozbiljnom svađom sa partnerom. Biće vam neophodna ozbiljna samokontrola.

Zdravlje: Mogući problemi sa hormonskim disbalansom.

 

 

Rak

Posao: Vaše organizacione sposobnosti, promišljenost, praktičnost i racionalnost, pozitivan pristup saradnicima dolaze u prvi plan i mogu vam donijeti brojne benefite.
Ljubav: Oboje ćete biti napeti, isključivi jedno prema drugom, posesivni i nervozni, što može dovesti do distanciranja.

Zdravlje: Pojačan stres, piše astroputnik.com

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …