Dnevni horoskop za utorak 8. oktobar
Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 8. oktobar

Ovan – Dnevni horoskop za utorak 8. oktobar

Dnevni horoskop za utorak 8. oktobar

Posao: Još jedan naporan dan je pred Ovnovima, jer vas očekuje ne baš savršeno razumijevanje sa nadređenima, a dosta nervoze prisutno je i u poslovnom okruženju među osobama sa kojima blisko sarađujete.
Ljubav: Postoji mogućnost susreta sa osobom iz prošlosti, lijepa atmosfera i prijatno provedeno vrijeme svakako će vas oraspoložiti.

Zdravlje: Osjetljivost stomaka, probavnog trakta.

 

 

Bik

Posao: Vrlo dobar radni dan je pred Bikovima. Bićete odmjereni i stabilni i u komunikaciji i dogovorima sa saradnicima i poslovnim partnerima, pa se očekuju i povoljni poslovni dogovori.
Ljubav: Bikovi koji su u vezama treba da se što više kreću, druže sa prijateljima, rođacima na prijatnim i zanimljivim mjestima.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

 

 

Blizanci

Posao: Ne nervirajte se ukoliko stvari ne idu onako kako ste zamislili, budite fleksibilni i spremni da uhvatite korak sa mnogobrojnim dešavanjima.
Ljubav: Doza fleksibilnosti biće vam potrebna i na ljubavnom planu, kako biste izbjegli potencijalne sitne čarke sa voljenom osobom koja baš i neće imati razumijevanja za vaše probleme.

Zdravlje: Moguće su alergijske reakcije.

 

 

Rak

Posao: Od vas se očekuje mnogo odgovornije ponašanje, mnogo veća usredsređenost na obaveze, ali i fokusiranost na planove koje ste pokrenuli.
Ljubav: Ni sami ne slutite koliko je lako doći do kompromisa, ali i do nekih lijepih zajedničkih trenutaka. Samo malo truda i situacija će krenuti na bolje.

Zdravlje: Osjetljivost kardiovaskularnog sistema, piše astroputnik.com

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …