Nightlife

Marija Šerifović zbog katastrofalnih poplava u Bosni i Hercegovini odložila sarajevski koncert

77views

Marija Šerifović odložila je koncert koji je trebalo da održi slijedeće subote u Sarajevu i pridružila se nizu pjevača koji su otkazali svoje nastupe zbog katastrofalnih poplava koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu.

Naime, Marija se obratila fanovima putem Instagrama, gdje ih je obavijestila, da zbog ovih tragičnih okolnosti, odlučila da zajedno sa svojim timom otkaže koncert koji je zakazan u Sarajevu za 12. oktrobar.

Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati. Zbog strašnih poplava u BiH, odlučila sam da koncert koji je bio zakazan u Sarajevu za 12.oktobar, pomjerim za 28.decembar. Razumijem sve vas koji ste kupili avio kartu, ili rezervisali hotel, ali želim da apelujem na sve da pomognemo našim ljudima, a za pjesmu i radovanje će biti vremena. Svaka kupljena karta za 12.10, važiće za 28.12. – poručila je Marija.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marija Serifovic (@serifovic)

Pjevačica je dodala i da je tu za svakoga i da je spremna da pomogne, ukoliko je to u njenoj moći, kako bi se što prije prevazišle posljedice ove nezapamene katastrofe koja je zadesila Bosnu i Hercegovinu

-Ja sam tu za sve, pišite mi u DM, daću sve od sebe da pomognem ugroženima u ovoj strašnoj nevolji. Volim vas sve, čuvajte se – dodala je Marija.

 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić/Grand.online