Paparazzo

Rada Manojlović ponovo iznenadila sa svojim novim izdanjem

200views

Odjevne kombinacije pjevačice Rade Manojlović redovno izazivaju lavinu podijeljenih komentara, ali jedno je sigurno – folkerka se ne libi da istakne sve svoje atribute u prvi plan.

Takav slučaj je bio i kada se Rada spremala za posljednji nastup, te je tako odabrala crnu haljinu koja je savršeno isticala njenu izvajanu figuru, dok je akcenat stavila na dekolte i gola leđa.

Manojlovićeva je pobrala mnoštvo laskavih komentara, te se tako moglo pročitati da “nema atraktivnije od nje na domaćoj javnoj sceni”.

Odnos Rade Manojlović i Dragomira Despića Desingerice postao je veoma interesantan javnosti nakon što je pjevačica javno branila kolegu tokom njihovog gostovanja u emisiji.

Naime, kada su gostovali u emisiji “Amidži šou”, Desingerica i Rada stekli su velike simpatije javnosti zbog načina na koji je Manojlovićeva branila njegove postupke, a kako domaći mediji prenose, to je zasmetalo Radinom dečku.

Rada Manojlović (Foto: Instagram)Rada Manojlović (Foto: Instagram)

– Radinom dečku je zasmetalo to što je ona u emisiji bila prebliskla sa Desingericom, što ga je sve vrijeme branila i potencirala na duetskoj pjesmi za koju joj je obećao da će da snime. U jednom momentu ju je reper ugrizao, ali se ona na to samo nasmijala. Radin dečko nije ljubomoran tip, ali smatra da joj to ne priliči i da je ona ipak neki nivo, te da ne treba javno da ga moli da snime pjesmu – rekao je izvor blizak pjevačici.

 

– Sa druge strane, Radin dečko smatra da ona ne treba da se kezi na sve što on kaže, kao i da ne smije da opravdava svaku njegovu glupost. Recimo, za snimak na kom Desingerica pljuje djevojci u usta, ona je usred emisije rekla da on to ne bi ni mogao da joj uradi, da ona nije zinula.

 

Puls.online