Paparazzo

Danica Balabanović nakon premijere filma „Megdan“ oduševljena ovom pjevačicom: „Da ne znam ko je, mislila bih da je glumica“

259views

U prepunom Sava centru premijerno je prikazan film „Megdan: Između vode i vatre“, kao prvi u obnovljenoj Plavoj dvorani.

Riječ je o ostvarenju producenta i scenariste Alekse Balaševića koje je nagrađeno na nekoliko festivala u Europi, a u kojoj glume pjevačice Maja Berović i Danica Balabanović.

balabanovic

Grandova pjevačica Danica Balabanović otkrila je svoje utiske sa premijere filma:

Na premijeri je bilo fenomenalno, Sava centar je izgledao svjetski, bez pretjerivanja. Još uvijek sam pod utiskom, ali zaista, Beograd je imao priliku da vidi kako bi trebalo da izgleda crveni tepih. Glumačka ekipa filma ‘Megdan’ je savršena, ne želim nikoga da izdvojim da nekoga ne zaboravim, imam samo riječi hvale. Prezahvalna sam što dio te priče, neka je to zrno pjeska u moru ili u pustinji, ali sam dio toga. Iskrena da budem, zadovoljna sam i kako ja izgledam na filmskom platnu, jako lijepo izgledam (smijeh). Takođe, oduševljena sam Majom Berović koja je vrlo vjerodostojna u svojoj ulozi. Da ne znam ko je i čime se bavi, mislila bih da je glumica i da je Rumunka, kapa dole njoj kao i čitavoj ekipi. Za mene je ovo nezaboravno iskustvo- istakla je Danica Balabanović.

danica

Pjevačica ističe da ju je pohvalila čitava glumačka ekipa i da joj to posebno znači uzimajući u obzir da je ovo njeno prvo pojavljivanje na filmu

-S obrzirom da su već imali premijeru filma rekli su mi da su mnogi pitali ko sam ja, a prije premijere sam pitala Tihomira Stanića kakva sam bila, odgovorio mi je da sam ispala savršena i da me ima više od očekivanog. Ja sam u svom stilu se našalila i odgovorila mu da mene nikad dosta. Rekli su mi da sa mnom nikakav problem nisu imali na setu, da sam svoj posao uradila vrlo profesionalno i da su prezadovoljni-rekla je Danica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Danica Daca (@danicabalabanovicofficial)

Danica je za Grand otkrila kako je „slučajno“ završila u filmu, ali i kakav je sin Đorđa Balaševića za saradnju. Takođe, Danica je istakla da je menadžer bez njenog znanja prijavio za kasting.

– Samo me je pozvao i rekao da su od svih djevojaka baš mene odabarali, da im odgovara moj profil. To je bilo u ponedjeljak, a već u srijedu su mi rekli da moram da budem spremna i da stignem na set koji je bio u Sremskoj Mitrovici. Poslije je zvao režiser da mi kaže šta je isplanirano, šta od garderobe treba da ponesem-prisjeća se Danica kroz osmijeh i dodaje da ništa nije željela da prepušta slučaju, te je odmah preuzela inicijatiju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Danica Daca (@danicabalabanovicofficial)


– Ponijela sam pet presvlaka, našminkala se, organizovala sve i rekla da se ne brinu, da mogu da mi vjeruju i da najbolje znam šta mi stoji, pa neka oni odaberu šta im se dopada. Kada sam stigla dočekali su me Lepu Brenu, toliko lijepo da me je malo i bilo sramota, nisam navikla na tako nešto. Ja sam inače obična djevojka, a na setu sam imala svoju sobu, obezbjeđenje- rekla je tada Danica.

danica balabanovic
Foto: Instagram,
Autor: S. Ćulibrk/Grand.online