Nightlife

Aca Lukas otvara koncertnu sezonu u Coloseum Clubu

53views

Coloseum Club s ponosom najavljuje otvaranje koncertne sezone koja započinje spektakularnim nastupom Ace Lukasa u subotu, 19. oktobra!

Aca Lukas, jedno od najistaknutijih imena na muzičkoj sceni, donosi sa sobom energiju koja će pretvoriti Coloseum Club u epicentar zabave i druženja. Svi posjetitelji mogu očekivati vrhunski doživljaj, sjajnu atmosferu i spektakularan nastup koji će ostaviti bez daha.

Rezervacije su već u prodaji i mogu se nabaviti direktno na recepciji Coloseum Cluba! Subota, 19. oktobra od 22.00 sata u Coloseum Clubu!

 

Nakon Ace Lukasa, ne zaboravite biti dio najvažnijeg vinskog događaja u gradu, koji je rezervisan za petak 25. oktobra, “Sarajevo Wine Weekend”! Nakon festivalskog dešavanja u sarajevskoj Gradskoj vijećnici, zabava se nastavlja u Coloseum-u, na sada već kultnom afteru uz beogradski “Sky Limit” band!

 

Novembar će biti jednako uzbudljiv! Ove godine Coloseum Club obilježava 22. godišnjicu postojanja i tim povodom najavljuje veliku rođendansku zabavu 15. novembra. Ova posebna veče neće biti samo proslava, već i poklon gradu i svim vjernim ljubiteljima zabave koji su pratili Coloseum svih ovih godina.

 

Po prvi put 08. novembra, Coloseum Club će ugostiti Dragana Marinkovića Macu koji će kroz jedinstven koncept cabarea “Dva & po muškarca” sigurni smo, oduševiti sarajevsku publiku!

 

Coloseum Club ove jeseni postaje središte muzičkih dešavanja, a uz sjajnu atmosferu i spektakularne nastupe, garantujemo nezaboravne trenutke!

 

Za više informacija posjetite nas na www.coloseum-club.com ili kontaktirajte na +387 33 250 860

 

 

 

 

Dobro došli u centar zabave!

Coloseum Club | 22. godine sa Vama!