Dnevni horoskop za srijedu 18. septembar
Horoskop

Dnevni horoskop za srijedu 18. septembar

98views

Ovan – Dnevni horoskop za srijedu 18. septembar

Dnevni horoskop za srijedu 18. septembar

Posao: Još jedan veom uspješan i aktivan dan je pred Ovnovima, bez obzira da li se radi o privođenju kraju prethodno preuzetih obaveza, ili ćete se odlučiti pak za pokretanje makar jedne inicijative za nove profesionalne projekte.
Ljubav: Posvemu sudeći vrlo lijep dan vas očekuje za uživanje u ljubavnim akcijama, bilo da je riječ o zajedničkim aktivnostima sa dragom osobom, ili namjeravate da osvajate nečije srce. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

Bik

Posao: Nastavlja se period pojačanog profesionalnog angažovanja kod većine Bikova. Ne bi bilo mudro hvatati se u koštac sa novim obavezama, a da prethodne niste priveli kraju, pa krenite redom korak po korak.
Ljubav: Vrlo dobar dan biste mogli da očekujete i na ljubavnom planu, ukoliko ste naumili da dragu osobu počastite nekim izlaskom. Uživajte.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost, šetnja.

 

 

Blizanci

Posao: Veoma je bitno da napravite dobru raspodelu obaveza jer vam se može desiti da počnete da radite više stvari odjednom, a da ne završite nijednu zbog velikog protoka informacija i velike brzine rada.
Ljubav: Bićete u veoma optimističnoj, veseloj fazi pa je očekivano da pozitivno djelujete na cjelokupno okruženje. Moguće je novo romantično upoznavanje.

Zdravlje: Čuvajte se respiratornih infekcija.

 

 

Rak

Posao: Dosta posla je pred tipičnim Rakovima, a neke stvari će biti potrebno rješavati u hodu. Uz dobru preraspodjelu obaveza sve možete postići bez većih iskakanja.
Ljubav: Ako iko može da vam pomogne u namjeri da rastjerate sumnje i dileme u sopstvenoj glavi, onda je to draga osoba, koja inače već duži period pokušava da vam se približi.

Zdravlje: Jačajte imunitet, piše astroputnik.com

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …