Zanimljivosti

HONOR zabilježio nezapamćenu potražnju za Magic V3 uređajem i potvrđuje da su zalihe trenutno ograničene na nekim evropskim tržištima

120views

Nakon evropskog lansiranja najnovijeg sklopivog uređaja HONOR Magic V3 na prošlonedjeljnom IFA sajmu, globalni tehnološki brend HONOR je objavio rekordnu prodaju u prvim danima nakon lansiranja. Prema podacima sa zvaničnog sajta, prodaja Magic V3 uređaja tokom prvog dana bila je 56% veća u poređenju sa istim periodom za prethodni sklopivi uređaj, Magic V2.

 

Iako su zalihe na tržištu Evrope trenutno ograničene, posebno za jedinstvenu „crvenkasto braon” boju koja je dostupna isključivo na sajtu kompanije HONOR, očekuje se da će uskoro stići dodatna, veća pošiljka. Kupci u Evropi i dalje mogu naručiti Magic V3 putem zvaničnog sajta, kod operatera i drugih partnerskih kanala širom regiona.

 

Nakon uspješnog lansiranja modela Magic V2 u Evropi ranije ove godine, koji je postao najprodavaniji sklopivi uređaj u Evropi u prvom kvartalu 2024, Magic V3 nastavlja da pomjera granice sklopivih uređaja. Novi HONOR Magic V3, najtanji sklopivi telefon na svijetu, nudi poboljšanu izdržljivost, bateriju, displej i AI iskustvo evropskim korisnicima.

 

Tony Ran, generalni direktor kompanije HONOR za Evropu, dodao je: „Magic V3 mijenja pravila igre, i drago nam je što vidimo da kupci dijele naše uzbuđenje i žele da dođu do našeg najnovijeg sklopivog uređaja. Takođe nas raduje što potražnja za kategorijom sklopivih uređaja nastavlja da raste, a ponosni smo što HONOR može da pruži ovakvu inovaciju korisnicima širom Evrope.”

 

Sa elegantnim dizajnom i debljinom od samo 9.2mm[1] kada je sklopljen i  težine  samo 226g[2], HONOR Magic V3 svojim tankim dizajnom i težinom parira vrhunskim sklopivim telefonima, pružajući korisnicima maksimalnu prenosivost. Nakon lansiranja na IFA 2024, uređaj je do sada već dobio značajne pohvale od vodećih svjetskih tehnoloških medija, osvojivši brojne nagrade za „BEST OF IFA”. Ova priznanja uglednih tech portala potvrđuju uspješan prodor kompanije HONOR u sam vrh sklopive tehnologije, pri čemu Magic V3 postavlja nove standarde u dizajnu i funkcionalnosti na konkurentnom tržištu vodećih uređaja.

 

Za više informacija, posjetite www.honor.com.

 

 

O HONOR-u

HONOR je vodeći svjetski proizvođač pametnih uređaja. Kroz svoje usluge i proizvode, nastoji da stvori inteligentniji svijet za sve i da se zahvaljujući svojim inovacijama pozicionira kao globalni tehnološki brend. Sa primarnim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećen je razvoju tehnologije koja omogućava ljudima širom svijeta da još više napreduju, pružajući im slobodu da postignu i učine više. Njegov portfolio se sastoji od visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prenosnih računara i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Takođe, ovi uređaji su inovativni, premijum, pouzdani i korisnicima olakšavaju svakodnevicu.

 

 

Za više informacija, posjetite HONOR na internetu na http://www.hihonor.com ili nas pratite na:

https://twitter.com/Honorglobal

https://www.instagram.com/honorglobal/

http://www.youtube.com/c/HonorOfficial

 

[1] Podaci iz HONOR laboratorije. Debljina od 9,2 mm odnosi se na debljinu sklopljenog crnog modela HONOR Magic V3. Ukupna debljina ne uključuje unutrašnju i spoljašnju zaštitnu foliju ekrana niti ispupčeni dio kamere. Stvarni podaci mogu se razlikovati u zavisnosti od konfiguracije, proizvodnih procesa i metoda mjerenja. Molimo da se oslonite na stvarni uređaj.

[2] Podaci iz HONOR laboratorije. Na osnovu najlakše verzije u crnoj boji. Ostale verzije teže približno 230g. Stvarna težina može varirati u zavisnosti od konfiguracije proizvoda, proizvodnih procesa i metoda mjerenja. Ukupna težina uključuje bateriju, ali ne uključuje težinu zaštitnih folija ekrana ili SIM kartica. Stvarna težina može varirati u zavisnosti od konfiguracije proizvoda, proizvodnih procesa i metoda mjerenja.