Dnevni horoskop za subotu 14. septembar
Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 14. septembar

128views

Ovan – Dnevni horoskop za subotu 14. septembar

Dnevni horoskop za subotu 14. septembar

Posao: Bez obzira što je prvi dan vikenda, danas je od tipičnih Ovnova realno očekivati dosta aktivnosti, prije svega na polju organizacije i komunikacije.

Ljubav: Većina vaših današnjih ciljeva u sferi ljubavi takođe bi trebalo da bude realno ostvarljiva. Bitno je da imate fokus i idete korak po korak, a ne sve da riješite jednim potezom.

Zdravlje: Obratite neophodnu pažnju na urinarni trakt.

Bik

Posao: Većina osoba rođenih u znaku Bika danas može biti u kontraritmu. Sa jedne strane dosta nizak nivo energije, a sa druge strane nekoliko ideja prosto golica maštu.

Ljubav: Zbog vidljive nedorečenosti i konfuznog ponašanja, ovaj dan nije povoljan za forsiranje bliskosti sa dragom osobom. Malo pasive može biti efektnije.

Zdravlje: Pad energije.

 

 

Blizanci

Posao: Najtipičniji predstavnici Blizanaca imaće danas veoma visok nivo energije i adrenalina, pa bi bila šteta da to ne iskoristite na valjan način i budete aktivni.

Ljubav: Današnje aktivnosti na polju ljubavi posmatrajte kao ulaganje za ljepšu budućnost.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

 

 

Rak

Posao: Dosta raznovrsnih obaveza čeka danas Rakove, a vaša energija nije baš na zavidnom nivou. Polako, bez žurbe, sve možete postići uz dobru organizaciju.

Ljubav: Određena sumnja i preispitivanje ličnih osjećanja danas vam donosi nekoliko situacija da se ozbiljno zamislite, i pitate – šta želite od svog ljubavnog života.

Zdravlje: Moguće manje reumatske tegobe, piše astroputnik.com

 

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …