Paparazzo

Evo kako je Emrah reagovao na vijest da se pjevačica u koju je bio zaljubljen udaje

283views

Još tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“ Emrah Emšo važio je za zavodnika, a na Grand televiziji izjavio je da ipak nema sreće u ljubavi i da mu se od koleginica najviše dopada Aleksandra Bursać.

Pjevač je tada istakao da je Aleksandra djevojka po njegovoj mjeri, hvalio je u svakoj emisiji i mnogi su mislili da će se kolege na kraju i spojiti, ali do toga ipak nije došlo.

Snapinsta.app 451113844 852074076785489 5771900544962074990 n 1080Instagram Emrah Emšo

Aleksandra je nedavno objavila da se udaje za 10 godina mlađeg kolegu Stefana Sekulića, organizovala je i djevojačko veče, a ekipa Grand kontaktirala je Emraha i saznala kako je on to doživio.

-Aleksandru Bursać sam imao običaj često da hvalim. Uvijek je bila pristojna i vaspitana, pa sam je zbog toga par puta izdvojio od mase koleginica. Mogu da kažem da mi je drago da je našla srodnu dušu. Danas je u ovom brzom načinu života to i najteži zadatak. Teško je u ovom vremenu osnovati porodicu i ostvariti se u tom nekom idealnom bračnom životu. Ja Aleksandri i njenom izabraniku čestitam na tome i želim im puno sreće u zajednici-rekao je Emrah.

emrah 2 1

Kako je nedavno napisao tekst i muziku za pjesmu „Pogrešna žena“, zanimalo nas je i da li je autobiografska i koliko je bilo pogrešnih u njegovom životu.

-Iskreno, nije bilo mnogo pogrešnih žena u mom životu, ali jedna pogrešna može da bude dovoljna da bi se napisala pjesma-izjavio je pjevač i dodao da mu je drago što su njegovi stihovi doprli do pubike.

-Jako sam zadovoljan prvim utiscima publike. Za sad dobijam samo pozitivne reakcije. Mislim da su ljudi prepoznali emociju koju smo ponudili-istakao je.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Emrah Emšo (@emrah.ee)

Kako se mnoge njegove kolege u posljednje vrijeme žene, zanimalo nas je i da li ima naznaka da će i on uskoro da stane na ludi kamen.

To se nikad ne zna. Trenutno sam u godinama kad to može vrlo lako da se dogodi. Da se omakne, što bi se reklo– odgovorio je sa osmijehom.

Na pitanje šta je za njega prava žena koja bi mogla da osvoji njegovo srce, odgovara:

-Mislim da je prava žena prije svega ona koja mi je suđena. Vjerovatno je to ona koja će moći da me trpi (smijeh).

 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: N.Pantelić/Grand.online