Showbiz

Otkrivamo kad počinje deseta sezona „Nikad nije kasno“

329views

Nova, deseta po redu sezona šoua „Nikad nije kasno“ startuje ovog vikenda, u nedjelju, 15. septembra u 21 sat na Nova BH televiziji.

Prva klapa najemotivnijeg šoua „Nikad nije kasno“ je pala, a ekipa Grand portala imala je ekskluzivnu priliku da prisustvuje prvom setu i to nakon dvomjesečne ljetnje pauze.

ZIRI NNK SNIMANJE 04092024 FOTO MUNJA 31 ok

Šansa za novi početak još jednom je data pjevačima amaterima koji su skupili hrabrost da u poznim godinama stanu na veliku scenu i ostvare svoje neispunjene snove i to u jubilarnoj desetoj sezoni.

Pored izvođenja najvećih hitova narodne, zabavne i rok muzike, u gledaocima će se javiti čitav rolerkoster emocija zbog njihovih poučnih i često teških životnih priča koje nas očekuje već u nedjelju u 21 sat.

IVKE NNK SNIMANJE 04092024 FOTO MUNJA 4 ok

Otkrivamo ko je u žiriju prve emisije „Nikad nije kasno“

Iz prve ruke, od producenta takmičenja Ivana Vukićevića saznali smo šta se novo sprema, kako izgleda snimanje profila novih učesnika i kakvi su pjevači amateri koji će se okušati u šouu Žike Jakšića.

ZIRI NNK SNIMANJE 04092024 FOTO MUNJA 6 ok

Ivan je otkrio da će ovogodišnja sezona takmičenja veterana biti puna iznenađenja, kako zbog životnih priča kandidata, tako i zbog raznovsrnog repertoara, po kojem je ovo takmičenje i prepoznatljivo.

Svi kandidati su pošteni, korektni i časni, dočekali su svojih pet minuta. Cijela filozofija emisije sastoji se iz dva dijela, prvi je da ostane jedan trag u vremenu, a druga je da se svi lepo zabavimo– rekao je Ivan i nastavio:

Koliko god da mislim da nema više šta da se kaže, uvijek se iznenadim, svašta ima u pozitivnom smislu. Za sada četvrti dan snimanja imamo pravnika, ne znam kako, ali su oni na prvom mjestu. Na drugom mjestu, pravnicima dišu za vratom građevinci, isto ne znam kako… Imamo profesorku klavira, a nešto što je na mene ostavilo utisak, to je priča jednog gospodina iz Hrvatske koji se razveo prošle godine, ali i danas žive u istoj kući, spavaju u istom krevetu, sve isto. Druga priča je jedne djevojke koja je rođena u Njemačkoj, živjela u Americi, a radila je velike turneje sa čuvenom grupom „Snep“, bila je u finalu predstavnika Njemačke za Evrovizuju i sada je kod nas.

ZIKA I DRAGANA NNK SNIMANJE 04092024 FOTO MUNJA 5 ok 1

Pored dobro poznatog tandema, Žike Jakšića i predsjednika žirija Saše Miloševića Mareta, kao i voditeljke Dragane Katić, u prvoj epizodi u sudijskim stolicama gledaćete Kaliopi i Ljubicu Vraneš koje su se našle u prošlom finalu u ulozi žirija.

 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić/Grand.online