Paparazzo

Zbog fotografije Nede Ukraden haos na netu

662views

Tokom cijelog ljeta, pjevačica Neda Ukraden uživala je u Bokotorskom zalivu gdje poseduje porodičnu vilu, ali je odmoru došao kraj.

Nakon skoro dva mjeseca provedenih na Crnogorskom primorju, pjevačica se pozdravila sa morem do narednog ljeta i to uz fotografiju u kupaćem kostimu.

-Zbogom more, zbogom more, odoh u planinE. Život je čudo- poručila je Neda na svom Instagram profilu.

neda ukraden u kupaćemInstagram/neda.ukraden

Njena fotografija u ljubičastom kupaćem izazvala je opštu pometnju na društvenim mrežama, a jedan od komenatara da je u pitanju fotošop, potpuno je izrevoltirao pjevačicu.

-Ajd’ što si slabovidan pa ne vidiš šta je fotošop, a šta nije. Isto me ne voliš, a pratiš me i nerviraš se i to je ok jer kako da me voli takva spodoba. Al’ što imas potrebu da svoju ljubomoru, glupost zaviješ u šovinizam, pa to i javno objaviš bez blama, e to mi te već žao. Mogu zamisliti koliko se nerviraš, uh kako je to jadno. A meni dragooooo!- poručila je pjevačica.

neda ukradenInstagram/neda.ukraden

Podsjetimo, ekipa Granda ovog ljeta patrolirala je Crnogorskim primorjem i imala priliku da proćaska sa Nedinim komšijama.

-Da li poznajete pjevačicu, Nedu Ukraden? – upitali smo jednu gospođu koja je šetala kroz Lepetane.

-Nedu ne poznajem lično, iskrena da budem, ali dobro znam njenu kćerku i ona je divna- odgovorila je gospođa ekipi Granda.

454003840 18369306436096487 556945527266372644 nInstagram/neda.ukraden

Blizu Nedine kuće, sreli smo domaćine dok su ispijali kafu u dvorištu i upitali da li poznaju Nedu Ukraden.

-Nego šta nego je poznajemo! Mi smo vrlo bliske komšije, Neda je divna žena. Uvijek nam se javi, tu je svake godine. Malo ide da radi, malo odmora ovdje, ima tu dole svoju plažu na kojoj boravi. Stvarno sve najljepše o njoj- sa osmijehom je rekao jedan stariji gospodin.

 

Foto: Instagram/neda.ukraden,
Autor: J. Jović/Grand.online