Paparazzo

Nikad objavljene fotke sa svadbe Nine Rešića

244views

Nino Rešić tokom život svoju privatnost pokušavao je da sakrije je od medija, ali zbog velike popularnosti nije uspio. Pjevač se ženio tri puta, a veliku medijsku pažnju privukao je njegov drugi brak sa pjevačicom Sanjom Marković, koja je na estradi nastupala pod umjetničkim imenom Sara.

Ekipa Grand portala donosi vam ekskluzivne fotografije sa svadbe pjevača Nine Rešića i Sare Marković koja se dogodila 1996. godine u hotelu „Plana“ u Pokajnici kraj Smederevske Palanke.

nino resic i sara marinkoivc svadbaFoto: Z.K.Munja

Sve detalje svadbenog veselja Nina i Sare zabilježio je čuveni fotograf Zoran Kuzmanović Munja koji je bio jedan od 300 zvanica na gala svadbi.

Nikad viđene fotografije sa svadbe Nine Rešića

nino i sara svadbaFoto: Z.K.Munja
dragana mirkovic na svadbi nina resicaFoto: Z.K.Munja

Među zvanicama su na svadbi bile brojne javne ličnosti, a samo od nekih su Dragana Mirković, Nela Bijanić sa tadašnjim suprugom, Živkica Miletić sa suprugom, Nada Topčagić, Snežana Đurišić i mnogi drugi koji su se potrudili da Ninino slavlje dovedu do vrhunca.

zivkica miletic i nino resic svadbaŽivkica Miletić i Nino na njegovoj svadbi, foto: Z.K.Munja

Kum na vjenčanju bio je harmonikaš i član popularnog sastava „Južni vetar“ Perica Zdravković, a upravo on bio je jedan od najveselijih gostiju.

nela bijanic na svadbi nina resicaNela Bijanić sa suprugom, foto: Z.K.Munja

Poseban lom na svadbi nastao je kada je zapjevala Nada Topčagić koja se u jednom momentu zajedno sa mladencima popela na sto.

perica zdravkovic i dragana mirkovic svadba kod ninaFoto: Z.K.Munja

Nino Rešić svadba

nada topcagic svadba kod ninaFoto: Z.K.Munja

Hit pjesma na svadbi bila je „Malo pomalo“, a pjevalo se i „Hoću s tobom sinove“. Momenat koji je obiležio vjenčanje bio je taj kada je mlada Sara oko noge vezala plavu podvezicu, koju je Nino sa zadovoljstvom skinuo.

slike sa ninove svadbeFoto: Z.K.Munja
snezana djurisic i nino svadbaFoto: Z.K.Munja

U jednom mometu se i mlada, koja se takođe bavila pjevanjem latila mikrofona, pa je za goste otpjevala nekoliko pjesama.

fotografije sa svadbe nina resicaFoto: Z.K.Munja

Nino Rešić i Sara svadba

zivkica miletic na ninovoj svadbiFoto: Z.K.Munja

Na kraju večeri mladenci su isjekli svadbenu tortu koja je napravljena na nekoliko spratova, a veselje je trajalo do ranih jutarnjih sati.

nino i sara svadbaFoto: Z.K.Munja

Za ovo ovu svadbu kažu da je bila jedna od najveselijh na estradi jer mladenci ni u jednom momentu nisu sjedili, već su sa gostima igrali.

sara i nino svadbaFoto: Z.K.Munja
Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković/Grand.online