Paparazzo

WOW niko ne vjeruje da je ovoj poznatoj pjevačici 58.

146views

Iako je pjevačica Jasna Milenković Jami, oduvijek važila za jednu od dama sa javne scene koja veoma vodi računa o svom izgledu, novim setom fotografija je sve ostavila u šoku.

Naime, Jami je pozirala na plaži u kupaćem kostimu i pokazala vitko tijelo zbog čega su se društvene mreže usijale od komenata.

jami u kupaćemInstagram/jamiofficial

Mnogi se pitaju da li je moguće da u šestoj deceniji izgleda kao avion.

„Kako izgledaš, svaka čast“, „Da li je moguće da imaš 58. godina?!“, „Kao djevojčica“, samo su neke od reakcija oduševljenih pratilaca.

jamiInstagram/jamiofficial

Jami je od početka svoje karijere ostavljala sve bez daha, a posebno devdesetih godina kada je njena karijera bila u jeku.

Upravo zbog toga i njen ljubavni život bio je jedna od glavnih tema u medijima, a dugo se spekulisalo o njenoj romansi sa  Milom Đukanovićem.

Ja sam bila jedna od najpopularnijih pjevačica u zemlji. On u tom momentu doživljava političko uzletanje koje nije moglo da se zaustavi. Ako je hladno vrijeme i sneg, ne mogu ja kolima za Podgoricu. On je zato slao helikopter i mali avion po mene. Veoma lako sam i brzo stizala na dešavanja koja su tamo bila. Ja kad dođem tamo oni kažu: ‘Evo ga, stigao je naš dragulj’. Jednostavno, ja sam bila njihova miljenica neko ko je apsolutno mogao da zadovolji njihov ukus, pogotovo pjevački – rekla je pjevačica svojevremeno o Đukanoviću u emisiji „Bulevar B92“.

jamiInstagram/jamiofficial
Foto: Instagram/jamiofficial,

Autor: J. J/Grand.online