Paparazzo

Goran Bregović sa kćerkama u Crnoj Gori

516views

Jedan od najpoznatijih muzičara, Goran Bregović posjeduje velelepnu vilu u Perastu, nadomak Kotora, gdje ga je ekipa Granda danas usnimila sa kćerkama.

Iako su mještani Perasta za Grand rekli da ga posljednjih godina rijetko viđaju, ekipa Granda uspjela je da ga uhvati na šetalištu.

Kako se namračilo nebo, Goran je pohitao sa nasljednicama ka svojoj skupocjenoj vili koju posjeduje preko deset godina, kako bi izbjegao nevrijeme.

 

Goran Bregović uhvaćen sa kćerkama u Crnoj Gori

goran bregović paparazzo u perastu
goran bregović paparazzo

U potpuno ležernom izdanju, u crnoj raskopčanoj košulji, Bregović je brzim korakom prošao kroz šetalište, a svi pogledi bili su uprti u njega s obzirom da mještani tvrde da ga rijetko viđaju.

Kako Grand saznaje, Bregović je na ljetovanju sa sve tri kćerke, ali je u momentu kada smo ga usnimili ka vili išao sa dvije naslednice kojima ni loše vrijeme nije skinulo osmijeh sa lica.

IMG 20240818 WA0020

Podsjetimo, ekipa Granda je prije nekoliko dana posjetila i muzičarevu raskošnu vilu sa nestvarnim pogledom na Bokotorski zaliv, za koju kažu da se procjenjuje na više od 2 miliona eura.

-Ranije smo ih češće viđali, ali u posljednje vrijeme izgleda da ne dolaze često, možda i iznajmljuju. Ranije je Dženana umjela da cijelo leto provede ovde. Ponašala se kao sav normalan svijet, išla je na plažu, u kupovinu, kao i svi mi koji živimo na primorju, razlike nema. Sada je to rijetkost. Ne mogu da griješim dušu i da kažem da ne dolaze, ali nisam ih ovog ljeta viđao – tvrdi Bregovićev komšija, dok drugi dodaje da je zbog Brege Perast postao prava atrakcija.

Dolaze ljudi, novinari, slikaju kuću i čekaju da se Brega pojavi. Ranije je umio da zastane kad ga ljudi sretnu i uvijek je ljubazan, hoće i da se slika i da popriča. Nama je čast i zadovoljstvo što imamo takvog komšiju. Sa njim nikad nije bilo problema- ističe Bregovićev komšija.

goran bregović kuća
goran bregović kuća u perastu

 

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović/ Grand.online