Nightlife

Lepa Brena zapalila Krk, a tek da vidite šta se dogodilo kada je sišla u publiku

Lepa Brena sinoć je u jednom klubu na Krku svojim energičnim nastupom opet pokazala zašto slovi za neprikosnovenu balkansku muzičku megazvijezdu.

Ni najtopliji dan u godini kad su gorjeli i nebo i zemlja, ni opšti saopraćajni kolaps zbog njenog koncerta nisu spriječili hiljade obožavaoca da strpljivo čekaju u redu i sinoć dođu na jedan od najiščekivanijih ljetnjih koncerata na Jadranu.

image 123650291 14

Ova diva odužila im se nesvakidašnjim koncertom. Više od dva sata u klubu je vladao „brenotres“ od Breninog ritma koja se ni minut nije zaustavljala. Pjevala je uglas sa vjernom publikom, plesala i svako malo bila prekidana ovacijama.

image 123650291 16
image 123650291 18

Pjevačica se čak usred koncerta i spuštala među ljude kako bi se izgrlila s obožavateljima, dirnuta njihovim euforičnim reakcijama. Sve je gorilo. Atmosfera na priloženim slikama može tek naslutiti kakva je to bila opšta ludnica.

-Kakva čarobna noć, kakvi divni ljudi, kakva nezaboravna atmosfera… Nema veće nagrade za nas pjevače nego kad od publike dobiješ ovakav fantastičan doček – rekla je Brena koja priprema u decembru četiri koncerta za redom u zagrebačkoj Areni.

image 123650291 17

Nakon Breninog koncerta, više nema sumnje, Malinska na otoku Krku ovoga je ljeta postala prestonica najluđe zabave na Jadranu.

image 123650291 15

 

Foto: Marin Ćuk/Premier Media Grup,
Autor: Grand.online