Paparazzo

Ovo je prva žena vlasnika PINK televizije, njene pjesme znaju svi

414views

Prva žena Željka Mitrovića bila je jedna od najpopularnijih pjevačica svojevremeno.

Sonja Mitrović Hani bila je zvezda devedesetih godina. Skoro pa da ne postoji osoba koja nije čula pjesme “Otkini, baby”, “Džip”, “Kocka od šećera”.

– Dok sam pjevala, nikada nisam odlazila na turneje koje su trajale po mjesec dana i trudila sam se da u svakom trenutku budem posvećena djeci i da od kuće ne odsustvujem duže od tri dana. Istina, u odgajanju svojih mališana imala sam nesebičnu pomoć Željkove i moje porodice, koje su bile i uvijek su tu kada je potrebno. Podrška porodice jeste nešto najosnovnije i oduvijek sam mrzila izraz samohrana majka – govorila je prva supruga Željka Mitrovića svojevremeno za  medije o karijeri i braku.

Sonja Mitrović Hani i Ana Bekuta

Inače, Hani se bavi produkcijom i aranžiranjem. Sa vlasnikom televizije “Pink” , Željkom Mitrovićem, dobila je dvoje djece – kćerku Sandru i sina Aleksandra, a kako se špekuliše, u odličnim je odnosima i sa Mitrovićevom sadašnjom suprugom Milicom.

Hani je u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” bila kao desna ruka pjevačice Ane Bekute, a rad u studiju joj, kako je u par navrata istakla, jako prija, piše Pulsonline