Lifestyle

Miloš Timotijević o povratku legendarne Mirjane Joković: „Ona je sjajna“

Glumac Miloš Timotijević, gostujući u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1, otkriva da mu je bilo veliko zadovoljstvo što je imao priliku da poslije više od 25 godina, ponovo snima sa legendarnom glumicom Mirjanom Joković, koja već dvije decenije živi u Americi.

 

  • U seriji „Poziv“, imao sam jedno zadovoljstvo da igram sa Mirjanom Joković u scenama. Ona je predivna za saradnju i kao osoba, igra glavnu ulogu. Bila je užasno motivisana, jer se poslije ne znam ni ja koliko godina vraća. Nas dvoje smo prije jedno 25 godina igrali u „Stršljenu“, ali nismo imali iste scene, a sada smo zajedno u kadrovima. Ona igra policajku, a ja kriminalca – rekao je Miloš i otkrio zbog čega Mirjane nema toliko dugo kod nas u serijama i filmovima.

  • Ona žena živi na drugom kontinentu, u vrijeme najveće popularnosti, mislim da je baš poslije „Stršljena“ se preselila u Ameriku, gdje živi već 20 godina. Imala je ona fantastičnih uloga ovdje dok je radila, ali prosto je odlučila da živi tamo. To je njen izbor – zaključio je Miloš Timotijević u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1.

 

Serija „Poziv“ sa emitovanjem počinje 18. novembra na RTS-u i imaće osam epizoda.

 

Foto – privatna arhiva&Kurir