Paparazzo

OTKRILO SE – Orgije na kraju Zadruge

778views

Borislav Terzić Terza doživio je pomračenje nakon što je saznao da je njegova djevojka, učesnica “Elite” Milica Veličković, bila intimna s Adamom Đoganijem, budući da ga je prethodno lagala da nije. Nedjeljama ga muči da li su istinite glasine da je ljetos spavala i s Markom Janjuševićem Janjušem, a malo je reći da će pravi nervni slom doživjeti ukoliko bude saznao za orgije u kojima je učestvovala njegova draga!

Kako saznaje pink.rs od izvora bliskog Filipu Đukiću, poslije završetka pete sezone “Zadruge” Filip je u svom stanu na Novom Beogradu u nekoliko navrata organizovao grupna druženja, a u jednom od njih aktivno učešće uzela je i tada dvadesetjednogodišnja Milica Veličković. Kako je ispričao izvor (ime poznato redakciji pink.rs), koji je i sam nekoliko puta odlazio na slična druženja ovog sastava, Milica je te noći bila intimna i sa Đukićem i sa Borom Santanom.

FOTO: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ

To vam je provjereno tako, sto odsto. Milica tada nije bila poznata, ali je bila opsjednuta “Zadrugom”, učesnicima, rijalitijem, generalno. Sve je znala, pratila, ubacila se u to društvo i pozvali su je jedno veče da dođe na zezanje, objeručke je prihvatila i bilo je baš svačega – počinje priču izvor za Pink.rs i nastavlja:

FOTO: PINK.RS/N. ŽUGIĆ

Bila je iste večeri intimna i sa Filipom i sa Borom. Milica je došla tu s nekoliko drugarica, ova dvojica su bili s nekim ortacima i svi su se redom samo smjenjivali, ma, prave bahanalije, orgije! Milica je čak, kao, s Filipom i u nekoj vezi tajnoj bila nešto kratko, ili je ona umislila da je to veza, to već ne znam… A s Borom se samo k*esnula te noći, kao i s ostalima. Bio je te večeri tu i jedan poznati pjevač-reper, ali mu neću otkrivati ime. Pa, šta da vam kažem, kad je čak tad bila intimna i sa Deniz Dejm! Svašta su radile, animirale momke tu, pa se opet svi mijenjali. Onaj Terza ima da poludi, pazite šta vam kažem, samo da sazna ovo. Ionako je tamo u “Eliti” non-stop vrijeđa da je djevojka za aftere, da on zna šta joj rade u pola 6 ujutru, da nema ko je nije… – otkrio je za Pink.rs dobro obaviješten izvor.

FOTO: PINK.RS/P. RADOSAVLJEVIĆ

Autor: pink.rs