Lifestyle

Bivši momak Rade Manojlović “razvezao jezik”

687views

Bivši dečko Rade Manojlović ponizio pjevačicu

Otkako se Rada Manojlović pojavila na javnoj sceni, u njenom životu bila su tri muškarca, o kojima se nadugačko i naširoko pisalo. Prvi je bio Milan Stanković, potom Momir Gajić, a zatim Haris Berković. Dok je sa dvojicom kolega ostala u dobrim odnosima, sa sportskim menadžerom ljubavni krah bio je buran, a bivši dečko Rade Manojlović Momir Gajić ponizio ju je kao niko u karijeri.

Kada je tokom veze s Milanom Stankovićem Rada priznala da ju je osvojio drugi muškarac, riječ je bila upravo o Momiru Gajiću, s kojim je pjevačica raskinula trogodišnju vezu 2015. godine.

Damir Dervišagić/Story arhiva
 

„Rada je dokaz da ne treba biti sa pjevačicom”, rekao je tada bivši dečko Rade Manojlović.

Na ove riječi Rada nije ostala imuna, iznijela je tada da je za nju njen bivši partner mrtav i da ne želi da mu daje na značaju u medijima, osvrnuvši se na to da je njegova sestra nikada nije prihvatila zato što je folk pjevačica sa sela.

Takve navode svojevremeno je demantovao Momirov otac, istakavši da o radi misli sve najljepše. Ipak, Rada nikada nije sebi oprostila što je odnos s Milanom ugrozila zbog Momira.

Danas je Momir u sretnom braku s Nevenom Ninković, s kojom živi na Floridi, gdje radi kao košarkaški menadžer. Rada je, s druge strane, slobodna, nakon što je prije oko godinu dana na vezu s Harisom stavila tačku.

 

Foto- Facebook